Toon bijdragen

Deze sectie stelt je in staat om alle bijdragen van dit lid te bekijken. Je kunt alleen de bijdragen zien waar je op dit moment toegang toe hebt.


Topics - Piet van Dorssen

Pagina's: [1]
1
Reparatievragen / Bosch TCA5309 koffiemachine - geen warm water en stoom
« Gepost op: 15 juli, 2020, 22:08:19 »
Deze Bosch TCA5309 geeft prima en voldoende koffie. Warm water komt echter onvoldoende, met een klein straaltje, uit de uitloop en stoom helemaal niet.
Ook komt er veel water in  de lekbak.
Kan dit te maken hebben met een slecht werkend uitloopventiel.
Wie heeft hier ervaring mee?
Piet
Repair Café Lelystad

2
Reparatievragen / Krups XN3005 demontage
« Gepost op: 14 februari, 2020, 17:24:55 »
Wie kan mij advies geven een XN3005 Pixie te demonteren? Een apparaat van een klant doet helemaal niets. Geen ledjes die gaan branden. Er moet dus gezocht worden in de electronica en daarvoor moet de hele unit uit het huis worden gehaald. De linker zijplaat heb ik met enige moeite los kunnen krijgen maar de brouwunit, pomp en electrische gedeelte zouden als geheel los gemaakt moeten worden. Helaas zonder resultaat tot nu toe. Aan de onderkant van de electrische module zit een bevestigingsclip die goed is te openen. Het probleem is de brouwunit die muurvast zit.
Wie heeft ervaring en kan helpen?
Op internet staat een hele goede demontagebeschrijving van een iets ouder apparaat. Alleen de beschrijving over de demontage van het bionnenwerk geldt niet voor de nieuwere XN3005.

Piet, Lelystad

Pagina's: [1]