Lege cartridges of mobiele telefoons lever ze in en help zo zieke kinderen!

Gestart door Metakids, 13 oktober, 2022, 13:59:16

Vorige topic - Volgende topic

Metakids

Heeft jullie repair café lege cartrigdes, telefoons, tablets die niet meer te repareren zijn? Gooi ze niet weg, maar lever ze in en steun zo Metakids! Verzamel mee en help ons om zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar snelle diagnose en behandeling voor kinderen met een metabole ziekte.
 
Samen met onze partner Eeko hebben we deze bijzondere actie opgezet: voor elk bruikbaar item dat wij inleveren ontvangen we een mooie vergoeding. We zijn ontzettend blij dat we hier als goed doel aan verbonden zijn en hopen op deze manier zoveel mogelijk in te zamelen. Helpen jullie als repair café mee?!
 
Geld voor onderzoek is hard nodig. Op dit moment hebben meer dan 10.000 gezinnen in Nederland één of meerdere kinderen met een metabole ziekte, ook wel stofwisselingsziekte genoemd. Door onbekendheid komt diagnose vaak te laat, terwijl een metabole ziekte nu juist in een zo vroeg mogelijk stadium opgespoord en behandeld moet worden om aftakeling en, in de meeste gevallen, een vroege dood bij de kinderen te voorkomen. Voor de ouders betekent het een wanhopige en lange zoektocht met veel verdriet en intensieve zorg, want van de meer dan 1.500 metabole ziekten is op dit moment slechts 15% behandelbaar.
 
Dit kan en moet veranderen. Help en verzamelt jouw repair café mee?
 
*De ingeleverde producten worden hergebruikt of gerecycled en krijgen zo een tweede leven.Dus gelijk ook goed voor het milieu ;-).
 
Het werkt heel simpel:
Je vraagt een inzamelbox aan door een simpel mailtje te sturen naar info@metakids.nl. Graag ontvangen we dan de volgende gegevens:
- de naam van jullie repair cafe
- een contactpersoon
- adresgegevens
- telefoonnummer en e-mailadres. We nemen dan contact met je op om de manier van inzamelen af te stemmen. Afhankelijk van je soort locatie en de eventuele openingstijden hebben we twee opties. We vertellen je er graag meer over.
 
Nb. Het hele logistieke proces wordt helemaal verzorgd en daar hebben jullie geen omkijken naar. Het enige is wat we vragen is een plek waar onze inzamel-doos kan staan. Meer informatie staat ook: https://www.metakids.nl/steun-metakids/zamel-cartridges-en-mobiele-apparaten-in-voor-metakids/. Of voor meer info over onze stichting op www.metakids.nl
 
Via deze weg willen wij  Repair Cafe international bedanken dat we dit berichtje mogen plaatsen. Supermooi en bijzonder te zien hoe iedereen elkaar kan en wil helpen!
 
Hopelijk spreken we elkaar binnenkort.
 
Met vriendelijke groeten,
Alexandra van den Top