Hoofdmenu

Registratieovereenkomst

Door uw gebruik van dit forum gaat u ermee akkoord geen materiaal te plaatsen dat vals, lasterlijk, onnauwkeurig, grof, vulgair, haatdragend, intimiderend, obsceen, godslasterlijk, seksueel georiënteerd, bedreigend of een inbreuk op iemands privacy is, materiaal voor volwassenen of anderszins in strijd met enige internationale of federale wet van de Verenigde Staten. U stemt er ook mee in geen auteursrechtelijk beschermd materiaal te plaatsen, tenzij u de eigenaar bent van het auteursrecht of u schriftelijke toestemming hebt van de eigenaar van het auteursrechtelijk beschermde materiaal. Spam, flooding, advertenties, kettingbrieven, piramidespelen en uitnodigingen zijn ook verboden op dit forum.

Merk op dat het onmogelijk is voor het personeel of de eigenaars van dit forum om de geldigheid van berichten te bevestigen. Onthoud dat wij de geplaatste berichten niet actief controleren, en als zodanig niet verantwoordelijk zijn voor de inhoud ervan. Wij staan niet in voor de juistheid, volledigheid of bruikbaarheid van de gepresenteerde informatie. De geplaatste berichten geven de mening van de auteur weer, en niet noodzakelijkerwijs de mening van dit forum, zijn personeel, zijn dochterondernemingen, of de eigenaar van dit forum. Iedereen die van mening is dat een geplaatst bericht aanstootgevend is, wordt aangemoedigd om onmiddellijk een beheerder of moderator van dit forum op de hoogte te brengen. Het personeel en de eigenaar van dit forum behouden zich het recht voor om aanstootgevende inhoud te verwijderen, binnen een redelijke termijn, als zij bepalen dat verwijdering noodzakelijk is. Dit is een manueel proces, besef echter dat zij misschien niet in staat zijn om bepaalde berichten onmiddellijk te verwijderen of te bewerken. Dit beleid geldt ook voor profielinformatie van leden.

U blijft als enige verantwoordelijk voor de inhoud van uw geplaatste berichten. Bovendien ga je ermee akkoord om de eigenaars van dit forum, alle gerelateerde websites van dit forum, zijn personeel en zijn dochterondernemingen te vrijwaren en schadeloos te stellen. De eigenaars van dit forum behouden zich ook het recht voor om uw identiteit bekend te maken (of enige andere verwante informatie die op deze dienst is verzameld) in het geval van een formele klacht of gerechtelijke actie die voortkomt uit een situatie die is veroorzaakt door uw gebruik van dit forum.

U hebt de mogelijkheid om, wanneer u zich registreert, uw gebruikersnaam te kiezen. Wij raden u aan deze naam passend te houden. Met de gebruikersaccount die u gaat registreren, gaat u ermee akkoord om uw wachtwoord nooit aan iemand anders te geven, behalve aan een beheerder, voor uw bescherming en om geldigheidsredenen. U stemt er ook mee in NOOIT de account van een ander te gebruiken, om welke reden dan ook.  We raden je ook TEN ZEERSTE aan om een complex en uniek wachtwoord te gebruiken voor je account, om accountdiefstal te voorkomen.

Nadat je geregistreerd en ingelogd bent op dit forum, zal je een gedetailleerd profiel kunnen invullen. Het is je eigen verantwoordelijkheid om correcte informatie te verstrekken. Alle informatie waarvan de forumbeheerder of het personeel vaststelt dat deze onjuist of vulgair van aard is, zal worden verwijderd, met of zonder voorafgaande kennisgeving. Passende sancties kunnen van toepassing zijn.

Bij elk bericht wordt uw IP-adres geregistreerd, voor het geval dat u van dit forum verbannen moet worden of uw ISP gecontacteerd moet worden. Dit zal alleen gebeuren in het geval van een ernstige schending van deze overeenkomst.

De software plaatst ook een cookie, een tekstbestand met stukjes informatie (zoals je gebruikersnaam en wachtwoord), in de cache van je browser. Dit wordt ALLEEN gebruikt om u ingelogd/uitgelogd te houden. De software verzamelt of stuurt geen enkele andere vorm van informatie naar uw computer.

Vertaald met www.DeepL.com/Translator (gratis versie)

Privacyverklaring

-