Toon bijdragen

Deze sectie stelt je in staat om alle bijdragen van dit lid te bekijken. Je kunt alleen de bijdragen zien waar je op dit moment toegang toe hebt.


Topics - Raymondvt

Pagina's: [1]
1
Reparatievragen / Thermische zekering voor Magimix M100
« Gepost op: 26 september, 2018, 21:07:02 »
Goedenavond,
Mijn nespresso Magimix (M100) is ineens stukgegaan. Geen geluid en geen lampjes.
Na wat zoeken op fora bleek of de voeding of de (bedrading rondom) de schakelaar vaak de oorzaak te zijn.
Na het regelen van het juiste (krups) bitje opengeschroefd en    deze mogelijke oorzaken getest (met een lampje, heb geen meter). De voeding en schakelaar blijken beide goed, de thermische zekering(en) echter niet. Blijkbaar doorgebrand, wat wel zou kunnen.. Dit type heeft geen auto-off.

Ik ben op zoek naar vervangende thermische zekeringen en krijg deze niet gevonden. Dat is mijn hulpvraag; heeft iemand een adres waar ik dezelfde of een passend alternatief kan bestellen? Zelf al wat uurtjes gezocht en de vraag bij een grote retailer (alle kabels. nl) uitgezet zonder succes.

Er zit origineel deze zekering in:

Microtemp
SWHACQ
E5A00
LR Tf 167C
Totaal zo'n 8.3 cm lang.

De 'kleurcode' van deze is groen, in het overzicht van Microtemp op https://climate.emerson.com/en-us/products/sensing-protection-devices/microtemp-thermal-fuses  noemen ze bij de 167 graden variant de kleur lime green.
Uit hetzelfde overzicht haal ik dat het de g7 serie zou moeten zijn. G7f01184c is dan het nummer..

Aanname dat dit 5 ampère is. Zoek ik hiernaar, vind ik niet een soortgelijke..  :\ of niet qua ampère of qua temperatuur..

Iemand een adres of advies voor een goed alternatief?
Groeten, Raymond


Pagina's: [1]