Duurzaamste huis van Nederland

Gestart door Paul Joosten, 19 februari, 2024, 21:13:44

Vorige topic - Volgende topic

Paul Joosten

Behalve vrijwilliger bij drie repair cafés ben ik ook druk met andere zaken. Een voor mij heel belangrijke is het verduurzamen van mijn huis en dat van anderen. Vandaar deze oproep. Help je mee?

Beste familie, vrienden, scouts, zendamateurs, collega's, kennissen en relaties,

Hierbij wil ik graag je hulp inroepen om stemmen te verzamelen bij de verkiezing voor Duurzaamste Huis van Nederland. Die wordt georganiseerd door de Duurzame Huizenroute. Al ruim tien jaar doe ik elk jaar mee met de open dagen. Honderden bezoekers hebben al kunnen zien hoe ik eigenhandig mijn huis heb verduurzaamd. Het is nu fossielvrij, energie-plus en zo veel mogelijk klimaatneutraal. De kosten zijn binnen zes jaar terugverdiend door een al jaren negatieve energierekening. Die boodschap wil ik graag nog veel breder uitdragen zodat hopelijk meer mensen ook aan de slag gaan. Het winnen van deze verkiezing kan daarbij een mooi middel zijn!

Stemmen kan tot 1 maart. Surf naar https://verkiezing.duurzamehuizenroute.nl/genomineerden/vrijstaande-woning-1905-veendam, klik op de stemknop, vul je gegevens in en druk op Verzenden. Mocht ik een prijs winnen dan gaat het prijzengeld naar Dorpshuis de Wending. Dit staat aan de vooravond van een grote renovatie waarin dat ook verduurzaamd gaat worden.

"Try to leave this world a little better than you found it". Help je mee? Stem en deel dit bericht!

Met energieke groeten,
Paul Joosten
"Try and leave this world a little better than you found it" [Baden Powell]
"Verbeter de wereld, begin bij jezelf"... [algemeen]
..."maar stop daarna niet en help ook een ander op weg!" [Paul Joosten]
https://duurzamehuizenroute.nl/locatie/vrijstaande-woning-1905-veendam