-menu

Toon bijdragen

Deze sectie stelt je in staat om alle bijdragen van dit lid te bekijken. Je kunt alleen de bijdragen zien waar je op dit moment toegang toe hebt.

Toon bijdragen-menu

Berichten - sloterdijk-zuid

#1
Dit probleem waren wij ook al tegengekomen  . We hebben een draaiknop m6 genomen, daar een gaatje 4mm in geboord en dat in twee richtingen een beetje uitgelubberd met een freesboortje van LIdl Klaar in 10 minuten hooguit. Mooie setjes met 110 rare bitjes zxijn ook te koop bij Hornbach. Kosten € 13. Reinier,
#2
Ik vraag me af of we wel Nespresso-apparaten moeten repareren of niet. Daarmee helpen we toch weer een hoop plasticafval de wereld in. Ik maak zelf koffie zonder cupjes en ik ben er niet merkbaar ongelukkig van geworden.
#3
Reparatievragen / Re: Dyson
11 april, 2021, 22:48:01
Dag Drambuie, dank! Ik ben inmiddels verder gekomen. Ik had een reparateur gebeld ven die gaf me de gouden tip: als je youtubefilmpjes wilt zien van reparaties ipv vervangen van modules, moet je bij je zoekvraag het woord disassembly gebruiken, en natuurlijk het typenummer, dat anders bleek dan op de onderkant van de stofzuiger stond. Ik heb het no.  achterhaald op de site van Dyson op het uiterlijk, was dc 08. Bij de reparatietips op die site krijg je als antwoord bij vele modellen: dit model wordt niet meer ondersteund. Nou maar hopen dat de consument ophoudt met Dyson te ondersteunen!
Dank zij een youtubefilmpje kreeg ik de stofzuiger zonder schade uit elkaar. De wielen kun je er met een platte schroevendraaier afwippen en dan vind je schroeven, die je eerder niet kon zien. 2 schroeven zijn wel zichtbaar. Het snoer bleek afgebroken (kapotgetrokken ) bij de ingang tot de oprolautomaat. Die is heel lastig om alleen al het kapotte snoer eruit te krijgen. Ik heb nog meer rondgeneusd op youtube, maar heb niemand gevonden die die uit elkaar haalt Een vervanger kost 70 Euro. Dus nu aan de klant de keuze of het een niet oprolbaar snoer wordt of een nieuwe automaat. Of heeft iemand het snoer in de automaat weten te vervangen?
#4
Reparatievragen / Dyson
27 maart, 2021, 22:14:57
Ik heb een Dyson sledestofzuiger ter rep. die geen stroom krijgt. Kan zo een stofzuiger wel open zonder hem te mollen?