Auteur Topic: Sponsoring  (gelezen 2995 keer)

Joshua

  • Newbie
  • *
  • Berichten: 10
    • Bekijk profiel
Sponsoring
« Gepost op: december 11, 2013, 06:17:03 pm »
Net als de meeste Repair Café's willen wij veel mooie dingen doen, maar lopen we tegen de kosten aan. Inmiddels hebben we een paar bedrijven gehad die ons wilden helpen hiermee. Vergeet dus niet de plaatselijke ondernemers eens te benaderen voor sponsoring van (financiële) middelen. Als tegenprestatie plaatsen we bijvoorbeeld een logo en een link naar hun website op onze website. Zo help je elkaar weer mooi!

Een drukker heeft ons flinke korting gegeven voor het maken van een groot spandoek, een plaatselijke snackbar heeft wat lekkers voor de lunch van de vrijwilligers geregeld, bij een doe-het-zelf winkel kunnen we met korting materiaal inkopen en de bibliotheek voorziet ons b.v. van handige boeken.

Wij hebben gemerkt dat ondernemers het idee erg goed waarderen en graag willen bijdragen aan dit mooie concept. Het gaat niet om grote bedragen, maar alle beetjes helpen. Ook instellingen denken graag mee. Zo wordt het project ook wat breder maatschappelijk gedragen en dat bevordert de uitstraling van het 'wij-gevoel'. ;)