Toon bijdragen

Deze sectie stelt je in staat om alle bijdragen van dit lid te bekijken. Je kunt alleen de bijdragen zien waar je op dit moment toegang toe hebt.


Topics - sinoca

Pagina's: [1]
1
Reparatievragen / Acer beamer geeft strepen
« Gepost op: 19 maart, 2020, 11:05:48 »
Hallo allemaal,
Ik heb een Acer beamer P7500 van een tent kunnen overnemen. Zo te zien doet hij het niet goed, wat dan blijkbaar wel de redenen is, dat ik hem mocht hebben.

Hij geeft van wat vreemde strepen met rare verkleuringen aan.
Ik dacht deze aan mijn moeder in haar kerkgroep te willen geven, zodat de dames er wat leuk oude filmpjes kunnen kijken.

Mijn vraag is, weet iemand misschien of dit een ingewikkeld technisch probleem is of of er misschien wel met een beetje geluk dit makkelijk oplossen valt? Kan ik met dit probleem bij een van de Repaircafes terecht? Ik vraag omdat een beamer tegenover een kapotte waterkoker vast wel ff wat ingewikkelder is en ik niet met een duidelijke te groot klus wil aankomen, aangezien ik niet weet wat allemaal wel of niet mogelijk is.

Ik heb verschillende HDMI kabels gebruikt.
Ik heb alleen een functie voor een lamp reset kunnen vinden, helaas geen optie om dat gehele ding op werkinstelling terug te zetten.
Helaas blijft na de lamp reset die zo.
Uit mijn recherche blijkt dat het toch wat met de mainboard te doen valt. Maar goed, ik ben zelf ook niet de grootste techneut.

Dank alvast van deze kant.

Pagina's: [1]